حسین مرادی در گفتگو با خبرنگار سدپرس اظهار داشت : دشت سوسن با عبور از رودخانه کارون به دو بخش سوسن شرقی و سوسن غربی تقسیم شده است و دارای ۱۵۰روستا می باشد که ۴۰ درصد جمعیت آن را عشایر تشکیل می دهند که به علت کمبود امکانات به ییلاق کوچ می کنند و اگر بحث انتقال آب به روستاها حل شود مردم دیگر مجبور به کوچ نمی شوند و از سوی دیگر بخش سوسن در محاصره آب است و از بی آبی رنج می برد .
مرادی در بخش دیگری از این گفتگو ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد امید برای مردم افزود : قبل از انقلاب و به منظور ساخت پروژه سد کارون ۲ زمین های ۱۳ روستای این بخش توسط وزارت نیرو خریداری شدند و بعد از جابجایی مکان احداث سد هم اکنون این ۱۳ روستا با جمعیتی بالغ بر ۶ هزار نفر ساکن در منطقه ، فاقد هرگونه سند مالکیت می باشند.
بخشدار سوسن افزود : ما از مجموعه وزارت نیرو درخواست داریم که با توجه به مختومه شدن بحث احداث سد کارون ۲ در مکان تعیین شده قبلی ، بازنگری در بحث مالکیت زمین ها صورت پذیرد تا اهالی این ۱۳ روستا بتوانند فعالیت های خود را در چهارچوب رسمی و با مجوزات قانونی انجام دهند .
در بحث برق و زیر ساختهای برقی این حوزه ، بخش سوسن دچار مشکلات فراوانی می باشد که مهم ترین آن عدم توسعه شبکه متناسب با جمعیت فعلی و فرسوده بودن شبکه می باشد که برای اصلاح این مهم میتوان از ایستگاه جدید میانگران در شهرستان ایذه استفاده کرد .
مرادی بیان کرد : آب در ایذه و سایر توابع جیره بندی است و به همین خاطر مردم به حاشیه نشینی روی آوردند که این مهم معضلات فراوان برای شهر ایذه بوجود آورده است و با توجه به معرفی دو طرح آبرسانی و فراهم شدن ردیف بودجه هنوز با وجود گذشت نیمی از سال، این دو پروژه اجرایی نشده اند و متاسفانه آبفا استان دراین زمینه همکاری نمی کند .
وی در پایان خاطر نشان کرد : اهالی ۱۵۰ روستا در بحث آب نیازمند توجه و در بخش برق چشم انتظار توسعه شبکه و بهره مندی از برق پایدار و ۶ هزار نفر از ۱۳ روستای این بخش نیز از نظر توسعه هم اکنون به دلیل عدم وجود مالکیت در کما بسر می برند و حق استفاده از هیچ امتیاز قانونی را ندارند و این یک گره مهم برای مردم این منطقه است که امیدواریم با ورود وزارت نیرو به این موضوع و حل مشکل این مردم محروم ، شاهد بازگشت امید و انگیزه به این ۱۳ روستا و بخش سوسن باشیم .