به گزارش سدپرس، مهدی درویش پسند با اشاره به اهمیت سامپ نیروگاه برای تخلیه آب های نشتی نیروگاه و همچنین تخلیه آبراهه، پنستاک و درفت تیوب نیروگاه در زمان تعمیرات سالیانه، گفت: کیفیت نامناسب پمپ های شناور قبلی (نصب شده در زمان ساخت نیروگاه) منجر به خرابی مکرر و تحمیل هزینه های بسیار زیاد تعمیراتی شده که باعث پایین آمدن سطح قابلیت اطمینان آن ها بخصوص از لحاظ موارد ایمنی و آب گرفتگی طبقات نیروگاه شده بود.
وی افزود: براساس برنامه ریزی، هماهنگی و همکاری مدیریت و کارشناسان بخش تعمیرات و بهینه سازی نیروگاه های معاونت سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان، پمپ های مناسب با شرایط محیطی و آبی نیروگاه مارون توسط کارشناسان دفتر فنی نیروگاه مارون انتخاب و سپس خریداری شد.
درویش پسند ادامه داد: همچنین عملیات دمونتاژ پمپ های قبلی به صورت جداگانه و بدون ایجاد وقفه در عملیات تخلیه آب های سامپ، صورت پذیرفت و نصب و راه اندازی ۳ دستگاه پمپ جدید از نوع شافت و غلاف با توان کمتر و دبی خروجی بیشتر، با همکاری واحد تعمیرات نیروگاه و نظارت کارشناسان دفتر فنی انجام شد.
معاون بهره برداری و مهندسی سد و نیروگاه مارون تصریح کرد: انجام این پروژه در مدت زمان ۶ ماه و با هزینه ۵ میلیارد ریال و از محل اعتبارات تعمیرات اساسی نیروگاه صورت پذیرفت.