سدپرس : مریم کارگر نجفی در آیین اختتامیه دومین دوره آموزشی_ارزیابی تکمیلی جذب نخبگان در وزارت نیرو و شرکتهای تابعه با بیان اینکه این صنعت با حدود ۱۷۶ هزار نفر نیروی انسانی شاغل مستقیم و غیرمستقیم در ساختار و حدود ۱۷۰ سازمان و شرکت به ۴۰ میلیون مشترک برق و ۲۵ میلیون مشترک آب، خدمات ارائه میدهد، تربیت نیروی انسانی متخصص را یکی از وظایف اصلی معاونت سرمایه انسانی عنوان کرد.
وی افزود: در این راستا و به عنوان نخستین دستگاه، مجوز جذب ۱۰۰۰ نفر نخبه از هیئت وزیران اخذ شد که ۶۱ نفر از آنان ماههاست در بخشهای مختلف صنعت مشغول خدمت هستند و امروز هم آخرین روز دوره آموزشی ۲۰ نفر ار نخبگان جدید است که به زودی در شرکتهای مختلف کار خود را آغاز خواهند کرد .
معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو یادآور شد: در فراخوان بعدی بنیاد ملی نخبگان ۲۰۰ نخبه بر اساس نیازهای پست سازمانی وزارت نیرو در نوبت جذب هستند .
وی اظهار کرد: با توجه به شرایط سخت وزارت نیرو در مواجهه با مشکلات موجود و حل مسائل اساسی ناترازی برق، کمبود منابع آبی و کمبود منابع مالی انتظار است نخبگان عزیز همکار در مدیریت عرضه و تقاضا و راهکارهای اجتماعی و فرهنگی به مدیران وزارت نیرو در رفع این مشکلات کمک کنند .
کارگر نجفی بر تعیین روشی جهت حضور و ارتباط نخبگان با بخشهای پژوهشی وزارت نیرو جهت حفظ و رشد سطح علمی خود و همینطور ایجاد کانون نخبگان توسط پژوهشگاه نیرو با همکاری موسسه تحقیقات آب جهت ارتباط بیشتر نخبگان تاکید کرد.
جریان نخبگی در صنعت آب و برق
مجید عمیدپور،رئیس پژوهشگاه نیرو نیز در این مراسم با اشاره به پیشگامی وزارت نیرو در جذب نخبگان، گفت: جریان نخبگی در صنعت آب و برق باید منجر به ایجاد تحول و توسعه در این صنعت شود
رئیس پژوهشگاه نیرو با اشاره به اهمیت جریان نخبگی در وزارت نیرو گفت: در پژوهشگاه نیرو در تلاش هستیم یک زیست بوم توسعه علم و فناوری و تحول آفرینی و نظام نوآوری در صنعت آب و برق ایجاد کنیم و از جریان نخبگی برای حل ناترازی صنعت آب و برق استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه صنعت آب و برق به عنوان دو مولفه مهم و زیرساختی در کشور مطرح است،تصریح کرد:ما در پژوهشگاه نیرو نیازمند تفکر، نگاه و پپتانسیل نخبگان و به دنبال راهبری زیست بوم توسعه نوآوری و فناوری هستیم و بر این اساس مولفههای لازم را ایجاد میکنیم.
عمیدپور با بیان اینکه ۳۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی و پژوهشگر با پژوهشگاه همکاری میکنند،اظهار کرد: از حضور نخبگان در پژوهشگاه استقبال میکنیم، چرا که صنعت آب و برق به کمک نخبگان نیاز دارد و ما به دنبال تغییر رویکردها در پژوهشگاه نیرو و تمرکز بر اقتصاد برق و ایدههای نو در مدیریت مصرف هستیم.