وی افزود:مناسبترین زمان مصرف و بهرهبرداری از آب را باید بتوانیم تشخیص دهیم، تشخیص دادن این زمان هنر است، این در حالیست که در خوزستان زمانهای مناسب برای رهاسازی و مصرف شاید به دقت رعایت نشده که دلیل آن میتواند انتقادات و یا مسائلی باشد که از سالهای قبل منتقل شده است.
جوانبخت ادامه داد: طرحهای زیادی داریم که نیاز به توجه دارد که بخشی از آنها در خوزستان است از جمله دستور رییس جمهوری برای رسیدگی به مساله آب و فاضلاب که اعتباراتی نیز به آن اختصاص داده شده و به تدریج به بهرهبرداری میرسند.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران بیان کرد:آبرسانی، جمعآوری فاضلاب و طرح بزرگ کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری از طرح های مورد تاکید وزارت نیرو در خوزستان است .
جوانبخت گفت: در تخصیصها سهم خوبی به محیط زیست داده میشود، اما این سهم در زمان تقسیم آب فراموش میشود.
وی افزود: در پایین دست خوزستان چند حوضه آبریز بزرگ قرار دارد که ضرورت مدیریت یکپارچه و به هم پیوسته را ایجاب میکند، البته این نوع مدیریت در ساختار وزارت نیرو ایجاد شده که به توزیع عادلانه آب و رساندن آب به بخش مصرف کمک میکند.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آّب ایران ادامه داد: یکی از مزیتهای خوزستان کشاورزی است، اما به شرط تامین آب، اعمال محدودیت مطلوب وزارت نیرو نیست، اما وقتی منابع محدود باشد، اولویت نخست تامین آب شرب خواهد بود.