مهرداد ویسکرمی با اشاره به سد «معشوره» و تأمین آب شهرستانهای دلفان، رومشکان، کوهدشت، چگنی و پلدختر اظهار داشت: با رایزنیهای صورت گرفته با معاون وزیر نیرو، توافق شده که این سد با ظرفیت ۱.۵ میلیارد متر مکعب ساخته شود و حداقل ۱۸۰ میلیون متر مکعب تخصیص آب برای استان داشته باشد.
مطالعات «معشوره» مربوط به قبل از انقلاب بوده است
وی با بیان اینکه سد «معشوره» یک سد برق آبی بوده و آب برق آبی آن، غیر از تخصیص سد است، عنوان کرد: طرح مطالعاتی و حرف این سد مربوط به قبل از انقلاب بوده و در این مدت متأسفانه وزارت نیرو و مافیای آب، همواره طرحهای مطالعاتی آن را عوض کردهاند، حداقل سه بار مطالعات مختلف را در مورد این سد انجام دادهاند تا ساخته نشود.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح تحقیق و تفحص در این رابطه از دولتهای پنجم تا دوازدهم افزود: در کمیسیون عدم اقناع را اعلام کردهام تا در صحن مجلس مطرح شود.
دولت اراده جدی برای ساخت این سد دارد
ویسکرمی با تاکید بر اینکه در این دولت اراده جدی برای ساخت این سد وجود دارد و دستور رئیس جمهور را در رابطه به آن داریم افزود: چند سد در کشور داریم که قرار است ساخته شوند و در اولویت هستند که یکی از آنها سد «معشوره» است.
وی بیان داشت: سد «معشوره» جز چهار تا پنج سدی است که دولت تاکید دارد آنها را به اتمام برساند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزیر نیرو هم دستور ساخت سد را داده است گفت: نظر وزیر نیرو این بود که ساخت سد را با ترک تشریفات به قرار گاه خاتم واگذار کنند، با توافق و جلسهای که با حضور استاندار نیز برگزار شد، مقرر شد که مطالعه آن نیز از سوی قرار گاه خاتم انجام گیرد تا اگر تغییری قرار بود صورت گیرد ساخت سد متوقف نماند.
پیگیری برای اختصاص اعتبار ساخت سد
ویسکرمی با تاکید بر اینکه یکی از طرحها در مورد این سد که بالای یک میلیارد متر مکعب آب بود هم قابل اجرا است ادامه داد: بر اساس پیشنهاد مجری پروژه و همچنین رایزنی با رئیس کمیسیون تلفیق، پیگیر هستیم که هم در بودجه و هم از محل تهاتر نفت، برای سد اعتبار در نظر گرفته شود.
وی بیان داشت: قرار بر این است که سد «معشوره» در این دولت ساخته شود و درصدی از ظلم تاریخی به استان را این سد جبران کند، بقیه سدها غیر از سد بختیاری، سدهای کوچکی هستند و ساخت آنها در آینده بهتر میتواند باشد.